Obrim Preinscripcions! Programa CONSOLIDA'T 2016

Per tercer any consecutiu, realitzem el Programa CONSOLIDA'T dirigit a persones autònomes per acompanyar-les al llarg d'un any en la consolidació del seu negoci.  

 

Rebre informació  AQUI

Preinscipcions AQUI

Acte Cloenda Consolida't 2015

El Director de la Fundació Universitària Martí l’Humà, Sr. Jordi Salayet i Garcia i tot l’equip de la Fundació, es complau a invitar-vos a l’acte de Cloenda i entrega de Diplomes del Programa CONSOLIDA’T 2015.

Farà l’entrega de Diplomes el Sr. Xavier López Garcia, Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya.

18 de desembre a les 20 hores, a la seu de Can Font, Passatge Pedraforca, 22 de les Franqueses del Vallès

En acabar l’acte celebrarem un sopar opcional al Restaurant “El Gato Verde”, al Passeig d’Andalusia, 6 de Les Franqueses del Vallès.

 

BIZ Barcelona

Els propers 1 i 2 de juliol es celebra el BIZ Barcelona. L'ICF participa amb un espai d'exposició i presentarà diversos casos d'èxit sobre finançament empresarial. També patroncina el Mercat de Finançament.


Inauguració de la mostra - Concurs d'Escultura

Pilar Aldana ens convida a la Inauguració de la Mostra del Concurs d'Escultura de la Fundació Vila-Casas, que tindrà lloc el proper dia 13 de juny a les 20 hores a Can Mario de Palafrugell.

La mostra es podrà visitar fins el Setembre al Museu Can Mario-FVC, Plaça Can MArio, 7 de Palafrugell.

Aquesta és la peça que presenta la Pilar Aldana: LIQUID DESIRE

Pilar Aldana-Mendez  LIQUID DESIRE photo 1 80dpi

 

 


Calendari d’obertura d’establiments comercials en diumenge i dies festius per als anys 2016 i de 2017

S’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de data 2 de juny de 2015, l’Ordre EMO/156/2015, de 22 de maig, per la qual s’estableix el calendari d’obertura dels establiments comercials en diumenges i dies festius per als anys 2016 i 2017.

La Llei 3/2014, de 19 de febrer, d’horaris comercials i de mesures per a determinades activitats de promoció, determina que el nombre màxim de diumenges i festius que els establiments comercials poden romandre oberts durant l’any és de vuit festius. Tanmateix, cada ajuntament podrà designar dos festius addicionals per al seu àmbit territorial municipal, que s’ha de comunicar d’acord amb el que estableixi l’ordre del departament competent en matèria de comerç.

Els dies festius que els establiments comercials de Catalunya poden romandre oberts al públic per l’any 2016 son: 3 i 10 de gener. 3 de juliol. 15 d’agost. 6, 8, 11 i 18 de desembre.

Per l’any 2017: 8 de gener. 2 de juliol. 1 de novembre. 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre.

Els ajuntaments, amb acord previ de l’òrgan competent, poden substituir fins a dues dates de cadascun dels calendaris anuals previstos anteriorment per qualsevol diumenge o dia festiu, de caràcter general o local, excepte de les dates que estableix l’article 1.2d) de la Llei 3/20141 i del dia 15 d’agost de 2016.

Préstecs ICF amb assumpció de risc per part del Departament de Cultura.

BENEFICIARIS:  Empreses del sector cultural que realitzin un projecte relacionat amb la producció, distribució, comercialització i difusió, exhibició o protecció de béns o serveis culturals.

www.icf.cat

El programa 'Consolida't' donarà assessorament i formació a més de 500 autònoms durant aquest 2015

La Generalitat destinarà 927.948 euros al projecte, un 54,5% més respecte l'edició anterior

ACN · ID 782344

Barcelona (ACN).- La Generalitat ha posat en marxa aquest dilluns al matí la segona edició del programa 'Consolida't', que enguany preveu beneficiar a uns 500 autònoms, que rebran accions formatives en gestió empresarial, així com assessorament personalitzat per consolidar la seva activitat i altres píndoles formatives segons les seves necessitats. Aquest 2015, el programa 'Consolida't' rebrà 927.948 euros per part del Departament d'Empresa i Ocupació, el que suposa un increment del 54,5% respecte l'any anterior. Durant la prova pilot del programa l'any 2014, hi van participar un total de 362 autònoms, que van rebre formació i assessorament per part de col·legis professionals, universitats i fundacions.

Uns 500 autònoms es beneficiaran del programa de suport a aquest col·lectiu

Barcelona, 16 mar. (EFE).- Una mica més de 500 autònoms es beneficiaran de la nova edició del programa "Consolida't" que ha posat en marxa el departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat amb el propòsit de formar aquest col·lectiu en la gestió empresarial i oferir-los assessorament personalitzat.

El programa, dotat en aquesta segona edició amb 927.948 euros, preveu formació en anàlisis del compte de resultats i la gestió de la tresoreria, així com d'altres aspectes de gestió econòmica, jurídica i documental, atenció al client, comunicació, networking o coworking.

Un total de quinze entitats han estat seleccionades per participar en el programa, entre elles, col·legis oficials com el de Periodistes, el d'Agents Comercials de Barcelona, el de Graduats Socials, i entitats com Pimec Autònoms, o la Universitat de Barcelona, a través de la Fundació Bosch i Gimpera.

Entre les novetats d'aquest any, destaca l'ampliació del col·lectiu d'emprenedors al qual va dirigida la formació, ja que podran entrar també tots aquells que portin més de sis mesos en el seu negoci, i els treballadors autònoms que surten de negocis fallits.

Llegeix més...

CATALUNYA.-El Govern destinará 928.000 euros este año al programa 'Consolida't' para asesorar a 500 autónomos

BARCELONA, 16 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El Govern ha puesto en marcha la segunda edición del programa 'Consolida't', para el que destinará este año 927.948 euros, un 54,5% más, y con el que prevé beneficiar a 500 autónomos, un 39% más que en la prueba piloto del año pasado.

Llegeix més...

Jornada CONSOLIDA'T

El programa Consolida't impulsa la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom mitjançant accions de formació i assessorament personalitzat a persones treballadores autònomes.

 

 

 

Iniciativa Pymes Barcelona 18.11.2014

El mejor talento en gestión empresarial te está esperando en Iniciativa Pymes Barcelona. Directivos, Consultores y un completo plantel de Expertos se darán cita en los tres congresos que componen la jornada, para ayudarte a solucionar los problemas cotidianos de tu empresa desde su experiencia profesional. Tendencias, soluciones, experiencia y mucho conocimiento que más de 25 profesionales pondrán al servicio de tu pyme.

Inscripcions

Inauguració

La Martha Pascual, membre del Consolida't 2013/14, inaugura el proper dia 30 d'octubre a Sant Iscle de Vallalta (Avda. Barcelona, 3). Comptem amb tu?