Testimonis de participants

«El programa Consolida't m'ha ajudat a conèixer millor el meu negoci i m'ha donat l'energia i confiança per tirar endavant. Gràcies pel vostre suport!»

- Mar Joaquin

«El programa Consolida't m’ha portat la salvació.  M’ha portat seguretat, control i molts coneixements. I una amiga. El programa Consolida't no té preu»

- Anna Sangrà

«El programa m'ha fet reactivar la comunicació d'Hidrospiral»

- Jordi Miquel

«El programa Consolida't m'ha marcat el camí» 

- Joan Mateu

 

 

«El Gerard que va començar era jo amb una càmera i un ordinador. Ara soc el Gerard amb una empresa»

- Gerard Gutiérrez

 

«El plantejament del programa Consolida't em sembla molt correcte i adequat a les necessitats dels autònoms: ens ofereix una formació bàsica en les àrees de gestió que molts ignoràvem, si bé tenen una importància vital en el desenvolupament de la nostra activitat. Si fins ara molts hem anat tirant endavant aplicant la intuïció i el sentit comú, ara sabem que tot això (i molt més) està estudiat, analitzat i descrit. Posant a l'abast nostre aquesta informació, el programa Consolida't ha contribuït, al menys en el meu cas, a ordenar totes aquelles idees i intuïcions que se'm barrejaven dins del cap. Ha servit també per ajudar-me a prendre consciència del fet que tota l'àrea de gestió no és un element extern a la meva activitat, sinó que en forma part. I crec que, d'ara endavant, em pot ajudar a portar més bé les regnes del meu negoci, a saber veure les conseqüències de les decisions que prengui, a poder entendre el perquè de cada opció. En definitiva, a consolidar-lo, que de fet era l'objectiu del programa»

- Mercè Costa

 

 

«El programa ha estat molt positiu amb la meva activitat. He trobat un màxim recolzament de la gent de la FUMH, a qui estaré sempre agraït.»

Jordi Altés (motorartgarage.com)

 

«Abans anava a treballar, però ara sempre vaig mirant una mica més. Pensant en fer alguna cosa més. Ara planifico. Sense el seguiment d'aquest assessor no hauria fet canvis que tant a nivell personal, com profesional, trauré gran partit.»

- Francisco Sánchez